2024 Kocaeli Bilişim Fuarına Katıldık

Girin Kocaeli Bilişim Fuarında

Sanayi kenti olarak bilinen Kocaeli, Bilişim Vadisi, Teknoparkları ve her geçen gün gelişen bilişim firmaları ile bilişim kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojiye , bilişime verdiği destekle bu dönüşüm hız kazanırken, bilginin ve bilgiye ulaşma yollarının değiştiği bu çağda bilişim teknolojilerini desteklemenin önemi her geçen gün artıyor. 

Girin, Kocaeli Bilişim Fuarı'nda

Türkiye’nin önde gelen bilişim etkinliklerinden biri olan Kocaeli Bilişim Fuarı'nda Girin, dijital çözümlerini geniş bir katılımcı kitlesiyle buluşturdu.

24-25-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen fuarda, Girin standı, yapay zeka tabanlı çözümler, veri analitiği ve bulut teknolojileri üzerine geliştirdiği projeleri ile büyük ilgi gördü.

Kocaeli Bilişim Fuarı, Girin için sadece teknoloji dünyasındaki yenilikleri tanıtma değil, aynı zamanda sektördeki iş ortaklıklarını güçlendirme fırsatı da sundu.

Etkinlik boyunca gerçekleştirilen networking oturumlarında yeni iş bağlantıları kurarak, sektördeki varlığımızı daha da güçlendirdik.

Girin olarak, bilişim sektöründe teknolojik inovasyonlar sunmaya devam ederken, önümüzdeki dönemde de bu tür etkinliklerde yer almayı hedefliyoruz.